Filter

10 resultater er tilgjengelig. Bruk tastatur eller swipe-bevegelser for å navigere.
 1. Sak om grovt skadeverk på Tromøy oppklart

  I perioden 23.-24. september i år ble det begått omfattende skadeverk på Pusnes industriområde på Tromøy i Arendal. Omfattende taktisk og teknisk etterforskning har nå ført til at politiet anser saken...

 2. Evakuerign av beboere på Vallø i Tønsberg

  I forbindelse med funn av en bombe på Vallø utenfor Tønsberg torsdag ettermiddag vil personell fra Forsvaret uskadeliggjøre bomben fredag formiddag. I tidsrommet mellom klokken 10.00 til 15.00 vil politiet...

 3. To hittegodsauksjoner på en uke

  Både Karmøy og Time lensmannskontor arrangerer hittegodsauksjon den første uka i oktober.

 4. Nå skal etterforskerne på skolebenken

  Politiets etterforskere skal bli enda bedre. De neste årene skal anslagsvis 3500 personer med etterforskning som hovedoppgave på skolebenken. De skal en 48-timers opplæring per år.

  • Nærpolitireform
  • Etterforskning
 5. To nye operasjonssentraler på plass

  Møre og Romsdal politidistrikt og Trøndelag politidistrikt fikk nye, større og enda mer profesjonelle operasjonssentraler onsdag 27. september.

  • Nærpolitireform
 6. Siktet kvinne fengslet i fire uker

  Kvinnen i 40-årene, som tirsdag ble pågrepet og siktet for to drap begått i Kristiansand i 2002 og 2014, ble i Kristiansand tingrett onsdag 27. september varetektsfengslet i fire uker.

 7. Siktet for hallikvirksomhet

  Politiet har i dag vært på flere adresser i Tromsø sentrum i forbindelse med en pågående etterforskning. Tre personer er pågrepet og siktet for hallikvirksomhet etter straffelovens § 315.

 8. Kvinne pågrepet og siktet for to drap

  Agder politidistrikt har i dag, tirsdag 26. september, pågrepet en kvinne i 40-årene og siktet henne for drap på to personer. Drapene fant sted i 2002 og 2014.

 9. Invitasjon til pressekonferanse

  Agder politidistrikt inviterer media til pressekonferanse på Politihuset i Kristiansand, tirsdag 26. september klokken 17.00.

[Missing text '/views/newsfilterpage/presentingpage' for 'Norwegian (Bokmål)'] 4 Av 30
 1. Forrige
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 7. Neste