Romerike politidistrikt

Nødpass på Gardermoen

Politiet på Gardermoen ønsker at alle skal få gjennomført utenlandsturen som planlagt. Derfor ber vi deg være klar over at du ikke nødvendigvis får nødpass på flyplassen akkurat når du er der.

Pressemelding: Politiet etterforsker straffesak

Natt til lørdag 21. mai oppstod det en hendelse i Eidsvollgata i Lillestrøm, hvor politiet ble tilkalt. På bakgrunn av den informasjon politiet har innhentet etterforskes saken som mulig overgrep, og en person er pågrepet.

Pressemelding: Siktet for besittelse og deling av overgrepsmateriale

Øst politidistrikt Romerike har pågrepet og siktet en skoleansatt for besittelse og deling av overgrepsmateriale hvor barn er involvert. Den siktede ble torsdag 12. mai varetektsfengslet i fire uker med brev- og besøksforbud.

Skyteepisode på Strømmen: én erkjenner å ha avfyrt skudd

Én av de to mennene som er varetektsfengslet etter skyteepisoden på Strømmen natt til 30. april, erkjenner deler av de faktiske forhold han er siktet for.

Etterforskning av spebarnsdødsfall

Politiet på Romerike fikk melding om et dødsfall på en to måneder gammel baby lørdag 16. april 2016. Dødsårsaken er uklar og politiet etterforsker saken videre. - Vi kan per nå ikke kan kommentere saken ytterligere, men vil komme tilbake med mer informasjon på et senere tidspunkt. Kriminalsjef Kristin Elnæs Øst politidistrikt Romerike